O calatorie in lumea de dincolo si inapoi

O calatorie in lumea de dincolo si inapoi
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ezoteric
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O calatorie in lumea de dincolo si inapoi de Sylvia Browne. Medium renumit, maestru spiritual si autoare carismatica, Sylvia Browne are milioane de adepti. In aceasta carte, ea reveleaza maniera in care opereaza energia psihica in dimensiunea noastra terestra, felul in care ne afecteaza aceasta viata de zi cu zi si in care ne putem conecta la puterea ei.
Pornind de la intrebarile care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris aceasta carte in care ne invata cum ne putem folosi de energia psihica pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne intari credinta, pentru a ne vindeca mintea si corpul, si pentru a afla cum sa ne bucuram mai mult de viata. Intelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viata si poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vietii noastre, de la cariera si pana la relatiile noastre cu ceilalti oameni, dar si cu spiritele din lumea de dincolo.
Aceasta carte este plina de intelepciune si ofera sfaturi practice, o calauzire limpede si o mangaiere pentru sufletul nostru. O calatorie in lumea de dincolo si inapoi reprezinta o calatorie prin lumea spirituala, dar si prin cea fizica, precum si un manual nepretuit de supravietuire spirituala in noul mileniu.

„Medium, clarvazatoare… aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este inzestrata Sylvia Browne. Am asistat personal la maniera in care Sylvia este capabila sa aduca alinare familiilor indurerate, sa ajute politia sa inchida anumite cazuri nerezolvate si sa trezeasca inimile oamenilor pentru ca acestia sa isi inteleaga mai bine propria bunatate”.

– Montel Williams

Titlul original: To the Other Side and Back
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea: Cristian Hanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1284 sec