O filosofie a Universalului

O filosofie a Universalului
-12%
Preț: 15,40 lei
17,50 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 192
Format: 11x18cm

DESCRIERE

O filosofie a Universalului - Omraam Mikhaël Aïvanhov. O filosofie a Universalului.

"Fiecare individ trebuie să lucreze la propria sa creştere, la propria lui împlinire, cu condiţia să nu o facă într-o manieră egoistă, ci pentru binele colectivităţii. În acel moment, nu se mai vorbeşte numai despre colectivitate, ci despre fraternitate. Colectivitatea nu este încă o fraternitate. O fraternitate este o colectivitate în care domneşte o adevărată coeziune, deoarece fiecare individ lucrează conştiincios pentru binele tuturor.
În realitate, în societate se disting trei categorii de indivizi care corespund la trei niveluri de conştiinţă: aceia care doresc să lucreze singuri, izolaţi, retraşi în sinea lor; aceia care au înţeles avantajele ce le pot avea de pe urma vieţii colective şi care se regrupează, dar numai pentru că au un interes, fără să se cunoască prea bine, fără să se iubească; şi în sfârşit, aceia care învaţă să trăiască mai fratern, aprofundând din ce în ce mai mult în ei înşişi conştiinţa universalităţii." (Omraam Mikhael Aivanhov)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.