O inima de broscuta. Penita aurie, inger sau calau - Tomul 1

O inima de broscuta. Penita aurie, inger sau calau - Tomul 1
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Benzi desenate
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Este o „Poveste pentru toate varstele” aflata la inceput de drum.

O inima de broscuta vrea sa ne aminteasca, intr-o forma originala, ca in multe din colturile pamantului, civilizatia a fost totusi cladita pe o cultura crestina. Trei dintre personajele acestui prim volum reflecta tocmai acest lucru: sunt pusi fata in Puricele– care provine dintr-un mediu lesne de imaginat (lipsit de multe din conditiile unei vieti decente) si in mintea caruia ideile de Bine si de Rau sunt prezentate in modul elementar de„rai” si„iad” sau de„inger” si„demon”) -, cu Viermisorul de Matase– care provine dintr-un mediu elevat, civilizat, detinand notiuni avansate despre lume si viata si cu o Picatura de Sange care reprezinta de fapt universalul, ceea ce apartine tuturor, ceea ce sta la baza existentei

Dialogurile lor sunt deosebit de interesante! Confruntarile ideilor personajelor, momentele lor de meditatie, confesiunile pe care si le fac sunt tot atatea ipostaze in care va puteti regasi fiecare dintre dv., iubiti cititori. O nota aparte a cartii O Inima de broscuta o reprezinta Povestea incarcerata, serialul ce precede fiecare volum, in care autorul descrie cum a luat nastere ideea scrierii acestei povesti.

Pe masura ce vom inainta in acest foileton, prefatat de scriitorul iesem Liviu Antonesei, povestile eroilor vor deveni din ce in ce mai complexe, ceea ce ne indreptateste sa afirmam ca poate fi considerata o carte de invatatura. Ceea ce nu inseamna ca are o tendinta moralista! In niciun caz! Dimpotriva, situatiile sunt tratate sub mai multe aspecte, tocmai in ideea ca cititorul sa fie cel care un mic tratat (de altfel) de filosofie, o POVESTE PENTRU TOATE VARSTELE.

Nr. de pagini: 50
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1581 sec