O Natura Fericita (Stoiciu Constantin)

O Natura Fericita (Stoiciu Constantin)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Proza diversa
Preț: 18,37 lei
24,49 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Scriitor cosmopolit si in acelasi timp profund roman, Constantin Stoiciu reia in romanul sau o tema de predilectie, Istoria, prezenta si in celelalte sapte carti despre Romania postsocialista publicate pana in prezent.
Un autor pentru copii, cronicar de fapte diverse in tinerete, ne spune o poveste. E o natura fericita care a devenit intr-o zi suspecta. De douazeci si doi de ani se stie cum trebuie tratati comunistii care s-au salvat, nostalgicii dictaturii, nationalistii si fascistii reinviati, dar pana in ziua fatidica s-a stiut prea putin cum trebuie tratate naturile fericite. Nici cretine, nici sarace cu duhul si nici fara memorie, ele ar submina prin raporturile lor particulare cu Istoria si cu realitatea imediata ordinea stabilita. Cei din inaltele sfere ale puterii isi asuma greseala de a le fi ignorat si vor lua masurile care se impun. Un subiect de actualitate si universal. Un ton just.
Un scris concis, simplu si limpede. Personaje credibile si dialoguri inspirate. Un simt desavarsit al naratiunii. Cu fantezie, cu emotie, cu sarcasm, cu afectiune si cu luciditate, Constantin Stoiciu semneaza un nou roman pasionant.


Nr. de pagini : 240
Anul aparitiei :  2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Created in 0.1160 sec