Oculta mondiala contra Romaniei

Oculta mondiala contra Romaniei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cultura generala
Preț: 25,60 lei
32,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Oculta mondiala contra Romaniei - Globalizarea. Apocalipsa democratiei. Confreria masonica in Romania. Comunism si neocomunism.


In anul 1773, doisprezece bancheri bogati au o intalnire secreta la Frankfurt si hotarasc in mare secret sa utilizeze parghii financiare bancare ca sa cucereasca puterea asupra intregii lumi.

Ei se vor alatura masoneriei si impreuna vor conspira si vor provoca mari schimbari politice, sociale, economice etc.Astfel, finantand actiuni politice, economice, conspiratii, revolte si revolutii vor inlatura structurile oranduirii feudale, vor sprijini formarea statelor nationale, vor finanta Revolutia Bolsevica din Rusia, vor sprijini U. R. S. S. sa fondeze Blocul Comunist Mondial si apoi vor lua masuri ca in perioada Razboiului Rece sa castige profituri uriase.
      Cunoscutul anarhist si revolutionar Bakumn declara:„Adeptii lui Karl Marx stau cu un picior in banca, iar cu celalalt in miscarea socialista."
      Constatand ca etapa comunismului este ineficienta din punct de vedere economic, Noua Ordine Mondiala hotaraste la Malta trecerea intr-o alta etapa istorica, mondializarea.
      Marcuse, cunoscutul filosof de la Frankfurt, arata ca, in esenta capitalismul (societate pe care o construiesc astazi si romanii dupa comunism) este transformarea in marfa a oricarei realitati experimentabile, reducerea la simpla dimensiune economica, pierderea radacinilor umaniste.
     „Conspiratia bancherilor, configurata astazi sub forma mondializarii, urmareste strict formarea unui imperiu masonic mondial in care societatea sa fie impartita in stapani, putini si foarte, foarte bogati si supusi, numerosi, saraci si usor de exploatat.
      Acesti supusi vor fi usor de condus, usor de manipulat si vor munci din rasputeri ca bancherii sa adune cat mai multi bani. in aceasta etapa, Romania se afla in faza Apocalipsei statului national.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 490
Format: 13x20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1351 sec