Oda la Voda
29,48 lei
35,95 lei (-18%)

Oda la Voda

Oda la Voda
-18%
Autor:
ISBN: 978-973-46-0785-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 224
Format: 210x210
Categoria: Proza diversa
Preț: 29,48 lei
35,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Oda la Voda

Prezentare:

Prefata de Traian Basescu.

Traian Basescu: „In Oda la Voda, plina de verva comica si de talent, ma regasesc cu amuzament ca «protagonist» surprins in cele mai felurite imprejurari, mai mult sau mai putin plauzibile. Ii multumesc lui Ion Barbu pentru «grija» constanta pe care mi-o poarta si sper ca eroul desenelor sale sa descreteasca fruntea tuturor cititorilor acestui album.”

Ion Barbu, unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti, a participat la peste 150 de expozitii de caricatura, primind 23 de premii.

Oda la Voda continua seria de autor dedicata actorilor politici de prim-plan ai Romaniei postceausiste (vezi Cartea alba, rece, seaca si fara sifon a guvernarii Vacaroiu, Adrian Nastase/Tratat de aroganta, Ion Iliescu/Convorbiri cu Nina). Ajuns cam pe la jumatatea mandatului, Presedintele Traian Basescu da seama in aceasta carte despre starea natiunii, dar mai ales despre starea sa. Momentul ales este acela in care orice presedinte de bun-simt incepe sa coboare in sondaje. Aceasta aparitie editoriala nu­si propune nici sa­l urce, nici sa­l coboare. Telul volumului este sa ii dea cititorului 50% dreptate si 50% adevar – total 100%. Se alatura efortului caricaturistului „o sama de cronicari”, care, de buna seama, chiar cunosc subiectul: Liviu Antonesei, Ioan Grosan, Petre Stoica, Marcel Tolcea, Serban Foarta, Radu Pavel Gheo, Zoe Petre, Robert Serban, Florin Tudose s.a.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1327 sec