Omraam Mikhael Aivanhov, Ce este un fiu al Domnului? (Colectia Izvor)

Omraam Mikhael Aivanhov, Ce este un fiu al Domnului? (Colectia Izvor)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

"Venirea lui Iisus acum doua mii de ani instaura o ordine a lucrurilor in care, pentru intaia oara in istoria omenirii, valorile iubirii, bunatatii, iertarii, rabdarii, blandetei, umilintei, sacrificiului erau asezate pe primul loc.


Si chiar daca cuvantul lui Iisus nu a fost pana acum nici bine inteles, nici bine aplicat, a fost de ajuns ca lumina sa apara in unele fiinte pentru a se transmite din veac in veac.

Iubirea aproapelui predicata de Iisus, ce decurge din acest adevar ca oamenii sunt fii si fiice ale aceluiasi Tata, a permis ideii de fraternitate sa-si croiasca o cale."

(Omraam Mikhael Aivanhov)


I. "Eu am venit ca viata sa aiba..."... 7

II. Sangele, vehicul al sufletului... 25

III. "Ca cine va voi sa isi scape sufletul, il va pierde"... 35

IV. "Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor..."... 45

V. "Dumnezeu asa a iubit lumea incat pe fiul sau cel unul-nascut l-a dat..."... 57

VI. Iisus, arhiereu dupa randuiala lui Melchisedec... 79

VII. Omul Iisus si principiul cosmic al lui Hristos... 91

VIII. Craciunul si Pastele: doua pagini ale cartii naturii... 113

IX. Nasterea Copilului Hristos... 119

X. Iisus mort si inviat?... 133

XI. Sacrificiul lui Iisus pe cruce: puterile sangelui... 145

XII. "Rauri de apa vie vor curge din pantecele lui"... 157

XIII. Un fiu al Domnului este fratele tuturor oamenilor... 173

XIV. Sa impanzim pamantul cu fii si fiice ale Domnului... 195


 Viata este facuta din transformari, din treceri necontenite de la o creatura Ia alta. Fiecare absoarbe viata altora si le hraneste in schimb din propria viata. Fiti deci vigilenti stiind ca numai de voi depinde hrana ce o veti primi si pe care o veti da, de la cine o veti primi si cui o veti da. Creturile ingeresti, ca si cele diavolesti, ne pot hrani sau se pot hrani cu noi.

   Veti spune ca demonii sunt in infern si ca este imposibil sa ne hranim cu ei sau ca ei sa se hraneasca cu noi... Dar cum va imaginati infernul si unde credeti ca se afla? Si el face parte din fluviul vietii; numai ca nu se afla la izvor, ci la varsare, si este alimentat si el de viata divina. Dumnezeu este izvorul vietii, El a creat totul, si nimic si nimeni nu exista in afara Lui. Orice fiinta vie traieste din viata Domnului. Trebuie deci sa acceptam ca aceste fiinte numite demoni au primit si ele viata de la El. Nu putem nega ca ei traiesc, iar daca Domnul nu le ia viata, inseamna ca El le accepta existenta.

   Lumina, iubirea, rabdarea lui Dumnezeu alimenteaza toate creaturile. Evident, acelea care nu raman langa El se lipsesc de aceste binefaceri. Ele sunt cele care se priveaza, si nu Dumnezeu le-a retras. Unii vor fi scandalizati de modul in care va prezint infernul si demonii. Ei bine, nu le foloseste la nimic sa se scandalizeze, trebuie sa judece. Daca entitatile intunecate nu isi au viata din Dumnezeu, atunci cine le-a daruit-o? Si-au creat-o ele singure sau au primit-o de la un alt Creator? Daca...


Anul aparitiei: 2010
Format 11x18 cm
Nr. pagini: 205

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1231 sec