Omraam Mikhael Aivanhov, Rasul inteleptului (Colectia Izvor)

Omraam Mikhael Aivanhov, Rasul inteleptului (Colectia Izvor)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 16,07 lei
18,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

"Rasul inteleptului este rasul libertatii. Ceea ce inteleptul a inteles l-a eliberat de niste poveri inutile ale existentei proiectandu-l pana in regiunile unde straluceste vesnic soarele.

   Inteleptul nu are alta dorinta decat sa transmita celor care traiesc langa el sau vin sa il viziteze aceasta lumina cucerita cu pretul atator stradanii.

Dar cat timp este necesar pentru ca ei sa o poata dobandi! Singurul lucru pe care insa inteleptul il poate comunica imediat este bucuria extrasa din aceasta intelepciune, aceasta bucurie ce. ii umple inima, ce i se revarsa din inima, iar rasul sau reprezinta expresia acestei bucurii pe care o putem numi deopotriva iubire,"

(Omraam Mikhael Aivanhov)


Cuprins:

I. Inteleptul traieste in speranta... 7

II. Cum isi vegheaza un pastor oile... 23

III. Sa ne pazim frontierele sufletului... 41

IV. Asteptarea care ne pune in garda... 57

V. "Cand ochiul tau este curat, atunci tot trupul tau e luminat"... 69

VI. Seriozitatea, lacrimile, rasul, sarbatoarea... 79

VII. Lampa inteleptului este plina de veselie... 89

VIII. Limbaj ruginit si limbaj de aur... 103

IX. Biruinta asupra suferintei: surasul Domnului... 117

X. Fiecare sacrificiu imprima in noi semnul soarelui... 125

XI. "Si care este mai mare intre voi sa fie slujitorul vostru"... 139

XII. Recunostinta, sursa de lumina si bucurie... 151

XIII. Pentru ca numele vostru sa fie inscris in cartea vietii... 167

XIV. La masa ospatului... 177Exista persoane care se plang fara incetare despre felul in care sunt privite, despre felul cum li s-a vorbit, cum au fost tratate; ele sunt atat de sensibile incat s-ar spune ca au rani pe tot corpul. Daca le spuneti: "Ce mai faci?" atingandu-le in prieteneste pe umar, aura lor se contracta, fiind foarte subtire, iar acesta este un semn ca ele nu poseda suficienta iubire. in timp ce persoanelor care au o aura foarte mare le puteti spune orice doriti, ele nu sunt tulburate, nu se simt jignite, fiindca poseda multa iubire. Deci, daca sunteti atat de sensibili la critici, la jigniri, nu incercati sa va justificati, este pentru ca pur si simplu nu posedati suficienta iubire pentru a acoperi sparturile si a construi niste ziduri groase impiedicand astfel patrunderea curentilor negativi.

   Cat despre intelepciune, ea va indica calea spre inalt, fiindca nu jos, la nivelul solului, se dobandeste o adevarata cunoastere a lucrurilor. Acela care doreste sa vada ce se petrece in vale trebuie sa urce pe o culme; de acolo, de sus, nu numai ca vede, dar este ocrotit, dusmanii nu il pot atinge. Iar intr-o buna zi el va reusi sa i se alature Aceluia numit de Psalmi Cel Prea inalt; atunci, chiar in mijlocul tulburarilor, ceva din el este capabil sa ramana acolo, pe inaltimi, unde nimic nu ii mai poate dauna.

   Grosimea corespunde sentimentului, deoarece sentimentul, caldura lucreaza pentru a rotunji, a largi lucrurile; in timp ce intelepciunea,...

Anul aparitiei: 2010
Format 11x18 cm
Nr. pagini: 188

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1183 sec