Ora albastra - Alonso Cueto
22,14 lei
27,00 lei (-18%)

Ora albastra - Alonso Cueto

Ora albastra - Alonso Cueto
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza Diversa
Preț: 22,14 lei
27,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ora albastra de Alonso Cueto. Premiul Herralde 2005

Ancorat in istoria recenta a razboiului civil din Peru, Ora albastra este in acelasi timp o tulburatoare poveste a unei iubiri imposibile si o investigatie lucida a subterfugiilor si recuperarii unei constiinte culpabile. Dureroasa incercare a protagonistului de a face lumina asupra unor fapte cumplite, trecute sub tacere sau uitate de memoria familiala si sociala, este in acelasi timp si o emotionanta incursiune in universul sau launtric, pentru a-si afla adevarata identitate, a-si exorciza obsesiile si a se impaca definitiv cu sine.

„Un roman magnific care descrie cu luciditate si fantezie sechelele celor zece ani de razboi civil si terorism... Proza lui Cueto este navalnica si irezistibila, impletind descrieri, dialoguri, reflectii si monologuri intr-o singura fraza.“ (Mario VARGAS LLOSA)

Lansare la Bucuresti, 27 octombrie, ora 17, Libraria Humanitas Kretzulescu, si la Sibiu, 28 octombrie, ora 12, Universitatea„Lucian Blaga", Aula Magna a Facultatii de Litere si Arte  An aparitie: 2010
  Editie: I
  Pagini: 232
  Format: 13x20 cm
Vezi și alte cărți: Albastra

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1138 sec