Oracolul Ingerilor. Contactarea ingerilor, pentru indrumare, inspiratie si iubire

Oracolul Ingerilor. Contactarea ingerilor, pentru indrumare, inspiratie si iubire
-10%
Anul publicării: 2008
Preț: 63,00 lei
70,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Oracolul Ingerilor. Contactarea ingerilor, pentru indrumare, inspiratie si iubire.  Oracolul Ingerilor. Contactarea ingerilor, pentru indrumare, inspiratie si iubire. Lasati dragosteaîngerilor si energia lor binefacatoare sa va patrunda vietile!
   
   
    Ingerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi si de a ne oferi ajutor, ghidare si iubire vesnica neconditionata.
        Prin Oracolul Igerilor, aveti acum la indemana calea de a patrunde aceasta intelepciune divina. Cele 36 de cartonase reprezinta ilustrari simbolice, frumoase si inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice. Fiecare ilustrare a ingerilor Imparatiilor Ceresti (Cerul Formator, Cerul Creatiei, Cerul Paradisului) va ofera inspiratia divina, claritatea mintii, a cunoasterii si a discernamantului de care aveti nevoie in problemele de zi cu zi,în afaceri,în relatiile de iubire,în cariera,în evolutia spirituala, dar siîn momentele de cotitura ale vietii.
        Semnificatia simbolica si interpretarile cartonaselor cu ingerii tuturor ierarhiilor angelice ofera doar aspecte pozitive de iubire si de energie binefacatoare pentru orice situatie in care va aflati.
        Cartea ilustrata care le insoteste, cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondente, explicatii si comentarii pentru toti ingerii reprezentati in fiecare cartonas in parte si arata cat de simplu si de eficient se poate utiliza Oracolul Ingerilor.
        Lasati dragostea ingerilor si energia lor binefacatoare sa va patrunda vietile!
        Fiti deschisi fata de viata, deschideti-va inimile fata de Oracolul INGERILOR si lumea angelica se va deschide catre voi, ACUM SI AICI!

 Numarul de pagini ilustrate alb-negru: 112
 Formatulîn cm. (l x L): 16,5 x 23
 Traducerea din limba engleza: Tatiana CRETU
 Titlul original: The Angel Oracle: Working with the Angels for Guidance, Inspiration and Love
 Numarul de cartonase simbolice cuîngeri ilustrate color: 36 ce sunt o sursa practica de iubire, putere si inspiratie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1402 sec