Organizatia reinventata - Un ghid pentru crearea organizatiilor inspirate de stadiul urmator al constiintei umane de Frederix Laloux

Organizatia reinventata - Un ghid pentru crearea organizatiilor inspirate de stadiul urmator al constiintei umane de Frederix Laloux
-5%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 560
Categoria: Altele
Preț: 46,55 lei
49,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Organizatia reinventata, tradusa in 18 tari, este considerata cea mai influenta carte de business a deceniului. Descrisa ca,, inovatoare”,,, vizionara” si,, un studiu de pionierat in gandirea de management” de catre unii dintre cei mai respectati profesori de management si dezvoltare personala, a declansat o miscare globala a organizatiilor de a adopta practici de management radical diferite, mai eficiente si mai umane.

Frederic Laloux reinventeaza structura, cat mai ales spiritul organizatiei, din perspectiva conceptului de management si leadership. In contextul actual, presarat cu provocari in toate domeniile vietii sociale, economice si politice, aceasta opera reprezinta atat o sursa de inspiratie, cat mai ales un ghid practice care poate si trebuie sa fie urmat. Atat de cei care construiesc organizatii noi, dar mai ales de cei care vor sa acorde o noua sansa organizatiilor „mature”.

Bogdan Popescu, Marketing and Sales Excellence Manager, Bayer


FREDERIX LALOUX
Fost partener asociat la McKinsey & Company, Laloux are un MBA la INSEAD si o diploma in coaching de la Newfield Network din Boulder, Colorado. Este pasionat de calatorii si vorbeste fluent cinci limbi straine.

Frederic Laloux traieste in Ithaca, NY, USA alaturi de sotia sa Hélène si cei doi copii.


Nr. de pagini: 560
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3887 sec