Organizatiile secrete 5. Razboiul francmasonilor. Noua ordine mondiala

Organizatiile secrete 5. Razboiul francmasonilor. Noua ordine mondiala
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,30 lei
38,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Razboiul francmasonilor. Noua Ordine Mondiala. Organizatiile secrete.

Exista un plan! Va fi o lume mult mai buna pentru cei care vor supravietui…


„Oamenii de stat ai acestui secol nu au de a face numai cu guverne, imparati, regi si ministri, ci si cu societati secrete, elemente ce trebuie luate in seama. In definitiv aceste societati pot nimici toate acordurile politice…” (Benjamin Disraeli la 12. 09. 1876)

Primul ministru britanic Winston Churchill, francmason de rang inalt, ne-a dezvaluit ca:„Este orb acela ce nu poate vedea ca aici pe pamant se initiaza un mare proiect, un mare plan, la a carui realizare noi putem contribui in calitate de servitori loiali”.

Dar ce fel de plan este acesta? Ce este acest lucru, la care aspira acesti„servitori”? Paul Warburg, cofondatorul Bancii Centrale, private, din SUA (FED) a comunicat acest lucru lumii: Vom avea o guvernare mondiala, chiar daca ne dorim acest lucru sau nu. Singura intrebare este, daca guvernarea mondiala va fi atinsa prin cucerirea oamenilor sau cu acordul acestora.”

In Rivista massonica, anul 1889, pagina 19:„Ori suntem creatorii si dirijorii opiniei publice, ori nu avem nici un drept serios de existenta”.

Oare au renuntat la aceste planuri???

Jan Van Helsing, pe numele sau real Jan Udo Holey (n. 22 martie 1967, Dinkelsbühl), este un autor german de carti bazate in special pe teorii ale conspiratiei, pe implicarea francmasoneriei in conducerea lumii, despre Protocoalele inteleptilor Sionului.

Si-a ales pseudonimul"van Helsing", dupa romanul"Dracula" al lui Bram Stoker.

Multi adepti ai Teoriei conspiratiilor se refera la ocultii bogatasi evrei ce conduc lumea. Astfel ca unele carti ale acestui autor au fost interzise in Germania si in Elvetia, pentru ca ar incita la ura impotriva evreilor.

Jan van Helsing a fost avertizat si amenintat cu moartea, pentru a nu publica astfel de carti in Germania. Auzisem de fundamentalistii musulmani care au amenintat anumiti autori, dar iata ca si in tarile ciivlizate occidentale pot aparea astfel de situatii.

Este interzisa in primul rand cartea Documentele lui Jan Van Helsing, care insa la noi a aparut. Autorul a scris mult despre documente secrete, planuri oculte, viitorul omenirii.

CUPRINS:

Introducere

INTERVIUL

CAPITOLUL I. Culisele istorice
Structura Lojei. Ritualuri de initiere. Jachin si Boas. Semne francmasonice in mass-media. Templul lui Solomon. Lucifer. Hiram Abif. Pastrarea secretului. Cele 12 triburi ale Israelului. Dumnezeu-Iehova. Saluturi secrete. Ingerul negru.

CAPITOLUL II. Trecutul personal

CAPITOLUL III. Noua Ordine Mondiala
Decimarea omenirii. Mecanisme de control. Microcipul. Arma cutremurelor. ONU. Religia mondiala. Moneda mondiala. Sistemul de plata fara numerar. Antihristul. Iisus. Minciuna cu incalzirea globala. Martinistii. Saint Germain. Drogurile.

CAPITOLUL IV. Radiestezia si simbolistica
Profetii. Razboiul geomantic. Radiestezia. Obeliscurile. 9/11. Simbolistica cifrelor. Leylines.

CAPITOLUL V. Razboiul francmasonilor
Rebeliunile din interiorul lojilor. Oamenii sarpe. Lumea goala. Arborele genealogic. Nemtii originari din Germania. Antarctica. Cresterea frecventei. 2012.

CONCLUZIE
Bibliografie


Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 223

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

24,65 lei
29,00 lei (-15%)
17,60 lei
20,70 lei (-14,98%)
16,07 lei
18,90 lei (-14,97%)
20,40 lei
24,00 lei (-15%)
28,48 lei
33,50 lei (-14,99%)
Created in 0.1935 sec