Ortograme in povesti
8,19 lei
9,63 lei (-14,95%)

Ortograme in povesti

Ortograme in povesti
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Gramatica
Preț: 8,19 lei
9,63 lei (-14,95%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ARGUMENT.

Ideea acestei lucrari a aparut in orele de limba si literatura romana, atunci cand incercam, impreuna cu elevii nostri, sa dezlegam misterul normelor ortografice.

Ne-am dorit sa gasim cel mai potrivit demers in dezvaluirea unui secret care, pentru multi scolari, ramane timp indelungat nedescijrat.

Avem convingerea ca insusirea constienta si activa, inca din primii ani de scoala, a cunostintelor teoretice, precum si formarea priceperilor si deprinderilor de scriere corecta depind de maiestria cu care profesorul pentru invatamantul primar organizeaza drumul parcurs de gandirea scolarilor.

Solutiile pe care le propunem sunt cele care au dat roade in incercarile noastre: intalnirea elevilor cu personajele din lecturile si desenele animate preferate, versuri hazlii, ghicitori, proverbe, cerinte care sa le permita sa vorbeasca despre activitatile preferate.
Forma atractiva de prezentare a ortogramelor, diversitatea sarcinilor propuse, varietatea textelor-suport alese fac din aceasta lucrare un auxiliar potrivit pentru cei care au ca preocupare permanenta studiul limbii romane.

Parcurgerea lucrarii va permite exersarea unor ortograme care, desi nu sunt prevazute in programa scolara in totalitate, sunt foarte des intalnite in manualele claselor I-IV
In aceasta perioada, constientizarea structurilor lingvistice este decisiva in formarea deprinderilor ortografice.

Le dorim tuturor elevilor insusirea unui limbaj corect si bogat, cu rol important in activitatea de aprofundare a cunoasterii, in dezvoltatea gandirii si personalitatii lor!

Autoarele


Cuprins

Ortograme
Teste
Campionii ortogramelor
Note Ortografice

Autori: Liliana Gogoasa, Joita Lungu
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 77 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Ortograme in povesti

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1771 sec