Osho - Calea perfecta
14,63 lei
19,00 lei (-23%)

Osho - Calea perfecta

Osho - Calea perfecta
-23%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ezoteric
Preț: 14,63 lei
19,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Intr-o zi fierbinte din vara anului 1964, un gup de oameni interesati de meditatie s-au adunat in India, la poalele dealurilor din Rajasthan, pentru a asista la raspandirea primelor seminte ale unei invataturi revolutionare ce va influenta viata a milioane de oameni din intreaga lume.

Osho, omul in jurul caruia se adunasera acesti oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Aceasta prima tabara de meditatie din Ranakpur, Rajasthan, a devenit locul unde ideile lui Osho au inceput pentru prima oara sa se reverse catre discipoli.

"Vreau sa participati la extazul pe care eu il experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale" spunea el in aceste prime discursuri care, mai tarziu, au devenit prima lui carte publicata.
"Iertati-ma daca va perturb somnul si dispersez ceata viselor voastre" continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un cautator spiritual - "Propriul Sine".

Cu blandetea, compasiunea si intelepciunea specifice unui maestru care stie pentru ca a experimentat starea de "Trezire spirituala", reuseste sa exprime ceea ce el stie, pentru a se face inteles de cei care inca nu au experimentat-o dar sunt dornici sa ajunga la acest stadiu.

Aceata carte este o introducere provocatoare in extraordinara viziune asupra umanitatii pe care a avut-o Osho, viziune care continua si in zilele noastre sa inspire oamenii din intreaga lume, oameni care doresc sa descopere meditatia, relaxarea si transformarea spirituala facand in acelasi timp fata provocarilor pe care viata de zi cu zi le ridica in fata lor.

Cuprins:

Chemare spre lumina
1. Ascultand cu inima
2. Controlul asupra nasterii gandurilor
3. A medita nu inseamna a face ceva
4. Opriti-va in loc si priviti
5. Moral in mod firesc
6. A vedea fara mijlocirea gandirii
7. Eu sfaram vise
8. Cei inecati cu totul
9. Invelitul gandurilor
10. O zona de liniste
11. Disciplina observarii detasate
12. Picatura de roua si oceanul
13. Nasterea unui om nou
14. Intr-o infinita asteptare

Nr. de pagini: 138
Anul aparitiei: 2016
Vezi și alte cărți: Osho

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1874 sec