Pacate originale ( 2 volume)

Pacate originale ( 2 volume)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 39,92 lei
49,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Pacate originale ( 2 volume) de Don Winslow. RAZBOIUL DROGURILOR A INCEPUT...
Art Keller este agent in cadrul brigazii antidroguri, care face din munca sa o obsesie si nu se sfieste sa incalce legea pentru a servi justitia. Adan Barrera este mostenitorul unui imperiu al narcoticelor, si isi ascunde brutalitatea in spatele unui sarm deosebit. Nora Hayden este o prostituata de lux care isi cunoaste bine interesele. Iar Sean Callan este un asasin platit de Mafie, un ucigas cu sange rece care s-a saturat de viata pe care o duce.

TOTI SUNT CAPTIVI...
in lumea organizatiei mexicane intitulata Federación. Din New York si pana in Mexico City, de la Tijuana si pana in jungla Americii Centrale, un razboi al drogurilor cum nu s-a mai vazut, culminand cu infruntarea finala de la granita dintre Statele Unite si Mexic.

 „Documentarea fara precedent si atentia deosebita acordata detaliilor ii confera romanului robustete si viziune, iar proza sa rapida ca un staccato te poarta cu naturalete prin decoruri si puncte de vedere diferite. Intriga complexa, personajele bine conturate si abundenta de tradari si rasturnari de situatie creeaza un narcothriller perfect.”    Numar pagini:    984
    Numar volume:    2
    Format:    107 x 178 mm
  Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Created in 0.1426 sec