Parenting neconditionat. De la recompense si pedepse la iubire si intelegere

Parenting neconditionat. De la recompense si pedepse la iubire si intelegere
Autor:
Anul publicării: 2013
Categoria: Familie
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Parenting neconditionat va va indemna sa reflectati indelung la genul relatiei pe care doriti sa o aveti cu copiii vostri, la prioritatile pe care le aveti ca parinte si la cum sa evitati multe dintre greselile celor dinaintea voastra. Ne-am obisnuit sa primim astfel de provocari de la Alfie Kohn. Este, fara indoiala, una dintre cele mai convingatoare si mai importante lucrari. Cititi-o! Spre binele vostru si al copiilor vostri!”

Ross W. Greene, autor al cartii The Explosive Child

„O lucrare intesata cu vorbe de duh, ce va va pune pe ganduri. Aceasta carte antrenanta va enerva, cu siguranta, parintii care vor sa fie sefi in familie. Insa parintii care cauta metode alternative pentru a creste copii increzatori in sine si populari vor imbratisa cu inima deschisa mesajul lui Alfie Kohn.”

Publishers Weekly

„Cartea subliniaza un principiu important in parenting: disciplina se refera mai degraba la o relatie corecta cu copilul tau, decat la detinerea unor tehnici corecte.”

William Sears, autor al cartilor The Baby Book si The Discipline Book

„Imi venea sa subliniez fiecare a doua propozitie din carte. Nu asa au stat lucrurile la majoritatea cartilor de crestere a copiilor pe care le-am mai citit; este o provocare bine-venita. Cartea este indeajuns de antrenanta ca sa se poata citi repede, dar invita si la reflectie, asadar, acordati-va timp pentru citirea ei.”

Barbara Coloroso, autoarea cartii Kids Are Worth It!

„Un dar pentru parinti! Inarmat serios cu cercetari de specialitate, Alfie Kohn scoate la lumina dezavantajele practicilor disciplinare larg acceptate si ofera o varietate mare de alternative eficiente care le permit copiilor sa devina profunzi in gandire, afectuosi si responsabili.”

Adele Faber, autoare a cartii Comunicare eficienta cu copiii: acasa si la scoala

„Alfie Kohn detine o pozitie importanta in dezbaterile legate de parenting din America. Parenting neconditionat este o carte de mare valoare, care ne poate provoca, sustine si chiar schimba perspectiva legata de ceea ce ar trebui sa faca parintii.”

Michael Gurian, autor al cartilor The Wonder of Boys si The Wonder of Girls

„Alfie Kohn nu se dezminte: alege un subiect (parenting) care se studiaza si despre care se scrie de ani de zile, oferindu-ne un mod intelept de ajustare a lentilelor astfel incat vederea noastra sa fie clara. Ofera parintilor nu niste reguli simple, ci o intelegere profunda si un fundament solid.”

JoAnn Deak, autoarea cartii Girls Will Be Girls


Traducere din limba engleza de MONICA LOSONTI
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1390 sec