Parintele Arsenie Boca. Fost-a om trimis de Dumnezeu

Parintele Arsenie Boca. Fost-a om trimis de Dumnezeu
PRP: 12,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,80 lei
Diferență: 1,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Cartea aceasta este inca o minune a Parintelui Arsenie Boca. Dupa volumul„Sfantul Ardealului”, aparut nu cu multa vreme in urma in cadrul Editurii Agnos, marturiile pe care le veti regasi aici s-au oranduit de la sine intre copertele unei noi carti. Fost-a om trimis de Dumnezeu e mai mult decat o culegere de interviuri; e un dialog legitim cu cei care, ajunsi, intr-un fel sau altul, in conjunctie cu Parintele Arsenie, nu pot sa nu dea seama si celorlalti de ceea ce adesea le spunea Sfantul din inima de Ardeal: calea Ortodoxiei nu e imposibila. Ci tocmai acest imposibil e Calea de a ajunge biruitori la Hristos!
De aceea, Ortodoxia si-a redefinit, inca o data, la vremea incercarii, marturia de jertfa si credinciosie, prin covarsitoarea prezenta a Parintelui Arsenie. Ca un organism cibernetic, ce isi semnifica si resemnifica mereu continuturile, prin bogatia harismelor pe care, din vreme in vreme, Dumnezeu le daruieste unor oameni, pentru a-L inlocui, a-i face voia Sa intre semeni.
Am cunoscut, cu acest prilej, oameni cu adevarat minunati, suflete frematand de dragoste si credinciosie. Lor li se datoreaza aceasta carte. Fie doar pentru atat, si demersul si-a implinit sensul. Tin sa le multumesc autorilor acestui volum, fara de care dimensiunea hagiografica a Parintelui Arsenie ar fi fost ceva mai saracita, in detaliile ce o instructureaza. Multumesc, totodata, Constantei Abalasei Donosa, pentru generozitatea cu care a raspuns invitatie de a ne fi alaturi prin realizarea copertei acestor culegeri de marturii.
Cartii acesteia ii vor urma altele… Pentru ca Parintele Arsenie e in continua lucrare. Si multi, tot mai multi credinciosi dau marturie despre aceasta.
Viata– o stim cu totii– e o cale, nu o destinatie. Parintele Arsenie, prin viata sa, a reusit sa descifreze harta spre aceasta Destinatie. Fie-ne, de aceea, indrumator si sprijin pe Cale, fiecaruia dintre noi…

Romeo PETRASCIUC

Cuprins

Fost-a om trimis de Dumnezeu…
Cand Dumnezeu iubeste un popor, ii trimite profeti
„Pr. Arsenie Boca, un mare sfant daruit de Dumnezeu neamului nostru” (IPS Serafim Joanta)
„Parintele Arsenie ma privea cu vesnicia!” (Aspazia Otel-Petrescu)
„Am fost cu adevarat cucerit de personalitatea Parintelui Arsenie Boca” (Pr. Nicolae Bordasiu)
„Parinte Arsenie, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi…” (Pr. Serafim Badila)
Parintele Arsenie Boca si intalnirea care i-a schimbat viata (Maica Glicheria Curtean)
„Parintele Arsenie era un om deosebit” (Arhim. Paisie Tinca)
„Parinte, cine esti, Parinte?!” (Sora Aurica Tinca)
„Parintele Arsenie m-a adus pe calea cea buna!” (Teodora Bata)
„Mi-a ramas in suflet, e mereu prezent Parintele Arsenie!” (Maria Clopotel)
Marturii din Poiana MaruluiNr pagini: 208
Format: 13 x 20
An aparitie: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.