Parintele perfect - volumul I

Parintele perfect - volumul I
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 235
Format: 15*23
Categoria: Familie
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Obiectivul cel mai important ca parinte nu este acela de a va face copiii fericiti pe termen scurt, ci de a-i educa si creste ca persoane responsabile si inteligente.
PARINTELE PERFECT va va furniza mijloacele de care aveti nevoie pentru a va simti sigur ca, de la nastere pana la maturitate, veti calauzi pasii copiilor dumnavoastra spre insusirea adevaratelor valori fundamentale. Veti fi considerat si va veti considera un parinte integru, instruit si cu adevarat implicat in educarea copiilor dumneavoastra.
PARINTELE PERFECT este un ghid practic de neinlocuit. Folositi-l ca sursa pentru gasirea de solutii intelepte la problemele cu care va confruntati ca parinte. De cate ori sunteti pus fata in fata cu o situatie care creeaza tensiune in familia dumneavoastra, cautati in carte si inspirati-va.
Analizati sugestiile si vedeti care se armonizeaza cu familia sau stilul dumneavoastra ca parinte, cu personalitatea copilului dumneavoastra si ganditi-va cum ar putea sa functioneze in cazul vostru. Ceea ce veti gasi aici sunt solutii de bun-simt la aproape toate problemele imaginabile.
Profitati de avanajele pe care vi le confera detinerea celor doua volume ale lucrarii PARINTELE PERFECT. Profitati de avanajele care decurg din a gandi inainte de a actiona. Profitati din plin de ideile cu aplicabilitate practica imediata pentru ca totul a fost indelung gandit, testat, verificat.
Este imposibil ca PARINTELE PERFECT sa nu dea rezultate si pentru dumneavoastra!
Parintii care au citit-o deja, considera aparitia acestei carti o adevarata binecuvantare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

22,32 lei
27,90 lei (-20%)
Created in 0.1560 sec