Parinti consecventi, copii fericiti. Educarea copiilor prn metoda consecintelor naturale si functionale

Parinti consecventi, copii fericiti. Educarea copiilor prn metoda consecintelor naturale si functionale
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Familie
Preț: 9,18 lei
11,47 lei (-19,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Anunt de angajare!
Titlul postului: Parinte
Responsabilitati: Program full-time: 24 de ore/ zi, 7 zile/ saptamana, nopti nedormite, rezistenta la efort, atentie distributiva, capacitate de a acorda neconditionat iubire si respect, asigurarea unui grad sporit de protectie etc., etc.…
Beneficii: bucuria de a tine in brate o minune, un zambet stirb al unui copil semi-adormit si proverbiala“cana de apa la batranete”

Responsabilitatile de parinte sunt de un infinit de ori mai dificile decat orice fisa a postului. Paradoxul sta insa in faptul ca, la sosirea pe lume, copilul nu vine cu un manual de utilizare optima sau macar cu 2-3 instructiuni gangurite inainte de primul alaptat.
Cu toate acestea, putini sunt cei care inteleg necesitatea consecventei si a respectarii unor principii sanatoase pentru educarea propriilor copii, preferand sa se ghideze dupa starea de spirit de moment.

Ambitiosul proiect pe care si-l asuma autoarele acestei carti este acela de a contura fenomene pe care le traim fiecare dintre noi, zi de zi, in lupta cu sine pentru imbunatatirea constanta a comportamentului fata de copii. Cartea nu ofera, sub pretextul vreunei pretentii de intelepciune senectuta, solutii… dar propune metode si dezvaluie raspunsuri.
Metoda consecintelor naturale si functionale pe care o postuleaza este nu doar inedita, ci chiar salutara. Va deschide perspective, va schimba mentalitati si va indrepta greseli…Autor: Pilar Sanchez, Ester Lopez, Yoland Hijazo
Anul: 2009
Pagini: 112
Format: 155X235

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1164 sec