Particularitati ale contabilitatii entitatilor

Particularitati ale contabilitatii entitatilor
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 27,92 lei
34,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„In mod inspirat, in lucrare isi gasesc o dezvoltare adecvata probleme referitoare la particularitatile privind contabilitatea exploatatiilor agricole, a celor din comert, turism, productie, constructii montaj si silvicultura. Pentru fiecare dintre ele, autorul prezinta atat reglementarile de stricta actualitate, cat si tratamentele contabile corespunzatoare.
Printre ultimele capitole ale lucrarii, remarcam atentia acordata normalizarii si practicilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial.
Consecinta logica a abordarilor anterioare, lucrarea se incheie cu un studiu atent asupra documentelor de sinteza si raportare contabila.
Conectarea abordarilor teoretice, conceptuale la cele mai importante tranzactii si evenimente financiare ale segmentului analizat sporeste caracterul aplicativ si, implicit, utilitatea demersului intreprins de autor.
Selectarea atenta si inspirata a unor spete reprezentative, frecvent intalnite in activitatea economica, este insotita permanent de calcule punctuale, inclusiv tratamente contabile necesare.”
Numar pagini:232
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1599 sec