Paznicul fulgerului - Primul volum din seria Orcii

Paznicul fulgerului - Primul volum din seria Orcii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Povestiri
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Paznicul Fulgerului - Editura Nemira. Primul volum din seria Orcii
Finalist al Premiului British Fantasy Society

„Frica si ura se citescîn ochii tai. Pentru tine sunt un mostru care pândeste din tenebre, un demon careînspaimânta. O creatura care trebuie vânata si macelarita.
Dar a venit timpul sa bagi de seama si sa vezi bestia din tine. Ti-am trezit teama, dar a venit timpul sa-ti câstig respectul. Asculta-mi povestea, simte sângele ce-mi curge prin vene si fii recunoscator: eu am purtat sabia, nu tu. Orcii, nascuti pentru batalie, sunt meniti sa câstige pacea pentru toti.”
Stan Nicholls– Paznicul fulgerului

„Un fantasy neconventional de exceptie!”
SFX

„Submineaza toate locurile comune ale genului fantasy, avându-i ca personaje principale pe demonizatii orci. Ritm ametitor, actiune non-stop si accente suprarealiste.”
JON COURTENAY GRIMWOOD, The Guardian

„O capodopera a artei povestirii: ritmul trepidant si bataliile sângeroase [...] impresioneazaîn mod deosebit. Un festin chiar si pentruîmpatimitii genului fantasy.”
TOM HOLT

“AVERTISMENT: daca nu vreti sa deveniti dependenti de cea mai impresionanta serie fantasy din ultima perioada, ar trebui sa nu cititi Paznicul Fulgerului.”
BARRY FORSHAW, Genre Hotline/LineOne Science Fiction Zone

„Nicholsîncearca sa corecteze proasta faima cu care Tolkien i-aînzestrat pe orci, spunând o poveste deosebit de captivanta si antrenanta. […] Daca va plac bataliile de proportii pline de magie si scaldateîn sânge, Paznicul fulgerului este pentru voi.”
Starburst
  Numar pagini:    432
    Numar volume:    1
    Format:    Buzunar 107 x 178 mm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1187 sec