Pe marginea prapastiei. Marturia unei persoane din interiorul Casei Albe

Pe marginea prapastiei. Marturia unei persoane din interiorul Casei Albe
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 4,10 lei
4,82 lei (-14,94%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Alaturandu-se unor carti de mare succes precum Razboaiele fantoma sau Trufie imperiala, Pe marginea prapastiei reprezinta o contributie esentiala pentru istoria americana contemporana, fiind o lectura fascinanta si indispensabila oamenilor responsabili de pe intreg spectrul politic.

Tyler Drumheller, fost sef al operatiunilor clandestine ale CIA din Europa, a parasit CIA la inceputul anului 2005. Cariera lui s-a desfasurat pe parcursul a mai mult de douazeci si cinci de ani, in care a fost sef al celui mai mare birou de peste hotare al agentiei si in care a lucrat, in calitate de ofiter superior de operatiuni, si in alte regiuni ale lumii.

Elaine Monaghan a fost corespondent strain pentru Reuters in fosta Uniune Sovietica, in Balcani, in Irlanda de Nord si la Washington D. C., din 1993 pana in 2002, apoi pentru cotidianul londonez"Times", pana in 2005. In prezent, este stabilita la Washington si scrie saptamanal un editorial, intitulat"In strainatate in America", pentru editia electronica a"Times".


    
Autor: Tyler Drumheller, Elaine Monaghan
Traducator C. A. Nedelcu, V. D. Popa
Anul aparitiei: 2008            
Nr. pagini: 416
Vezi și alte cărți: Istoria

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1276 sec