Pearl S Buck, Pamant bun, volumul I din Trilogia Casa de Lut

Pearl S Buck, Pamant bun, volumul I din Trilogia Casa de Lut
-25%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Romane
Preț: 21,60 lei
28,80 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Desi au trecut mai bine de 60 de ani de cand acest remarcabil roman a castigat Premiul Pulitzer, si-a pãstrat popularitatea devenind unul dintre marile romane ale literaturii clasice moderne. „Pot sã scriu doar despre ceea ce cunosc si nu cunosc altceva decat China, pentru cã totdeauna am trãit acolo” 
scria Pearl S. Buck.

In „Pãmant bun” autoarea prezintã o imagine vie a ceea ce era China in timpul domniei ultimului impãrat, ca si marile frãmantãri politice si sociale ale secolului XX.

Aceastã poveste clasicã, emotionantã a onestului fermier Wang Lung si a devotatei sale sotii constituie o lecturã necesarã pentru cei care vor sã cunoascã profundele schimbãri petrecute in viata poporului chinez in secolul trecut.

Castigãtoare a Premiului Nobel pentru literaturã, Pearl S. Buck realizeazã o prezentare a ciclului complet al vietii cu spaimele, pasiunile, ambitiile si bucuriile ei. Acest roman, apreciat de milioane de cititori este povestea universalã a destinului uman.

„Fiii” si„Casa invrãjbitã”, sunt douã romane remarcabile care continuã trilogia CASA DE LUT in aceeasi manierã literarã, constituind o imagine memorabilã a unei tãri si a unei civilizatii.

Nr. de pagini: 438
Anul aparitiei: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1260 sec