Pepiniera de lideri. Cum se contruieste o companie puternicape baza dezvoltarii liderilor

Pepiniera de lideri. Cum se contruieste o companie puternicape baza dezvoltarii liderilor
-5%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 38,00 lei
40,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Nu poti fi un eficient si excelent director de resurse umane daca nu citesti aceasta carte!

Pepiniera de lideri este cartea care are capacitatea de a transforma orice companie. Conceptele activitatii de conducere sunt perene si suficient de simple pentru ca managerii de la orice nivel sa inteleaga imediat ce inseamna sa fii lider foarte eficient. Autorii, Charan, Drotter si Noel, sunt adevarati‚guru’ ai dezvoltarii liderilor si continua sa ofere cele mai bune idei pentru dezvoltarea urmatoarei generatii de lideri de afaceri din intreaga lume.
Ideea si modelul Pepinierei de lideri arata directorilor cat de necesar este pentru dezvoltarea sanatoasa a afacerii sa se concentreze mult  mai mult asupra strategiei si dezvoltarii talentelor, si nu numai asupra veniturilor si volumului vanzarilor.
Pepiniera de lideri este cartea de capatai a oricarui director de resurse umane, si o lectura indispensabila directorilor de la toate nivelurile din companiile care doresc sa aiba afaceri de succes. Planificarea succesiunii in posturile de management poate fi de acum, adica dupa parcurgerea paginilor acestei carti, ancorata in realitate cu privire la ceea ce inseamna si cum se recunoaste potentialul candidatilor.
Multe dintre cele mai bune si de succes corporatii din lume au adoptat modelul Pepinierei de lideri drept cadru principal al eforturilor lor de dezvoltare a personalului companiei. Construit pe baza notiunii„tranzitiilor” prin care trec toti managerii, acest model ajuta organizatiile sa-i selecteze, sa-i dezvolte, si sa-i evalueze conform responsabilitatilor si valorilor  profesionale specifice fiecarui nivel de conducere.
Aceasta versiune noua si imbunatatita a Pepinierei de lideri poate sa fie utilizata cu usurinta de toate companiile.Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1182 sec