Peste afumat si marinat, specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Peste afumat si marinat, specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Gastronomie
Preț: 7,60 lei
9,50 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula...;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor, afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema! Cuprins: Cuvant inainte Introducere Pestele ca aliment Afumarea pestelui Ce specii de peste putem afuma? Pesti marini potriviti pentru afumat Pregatirea pestelui Condimentarea, sararea si pregatirea corecta a pestelui Agatarea pestelui respectiv carligele pentru afumat Metode de afumare Afumatoarea perfecta pentru profesionisti si amatori Afumarea la rece Pastrarea. si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat Pregatirea pestelui la gratar Pregatirea corecta a gratarului Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger) Pestele in bait Caviar de pastrav Retete culinare cu peste afumat Sosuri pentru peste Nr. de pagini: 112 Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1086 sec