Petcu Abdulea - 425 de Greseli frecvente in limba romana. Ortografie, ortoepie, stil, vocabular, semantica

Petcu Abdulea - 425 de Greseli frecvente in limba romana. Ortografie, ortoepie, stil, vocabular, semantica
-10%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 176
Categoria: Gramatica
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cat de necesara este o astfel de carte?

Astazi, cand pentru unii dintre vorbitorii limbii romane "v-a veni" este unul si acelasl lucru cu "va veni", cand "cartile care Ie-am citit" si "succesurile" sunt din ce in ce mai frecvente, considerarn ca o astfel de carte este bine-venita.


Volumul de fata contine 425 de greseli frecvente in limba romana, evidentiate in exemple (unele preluate chiar din mass-media) si organizate in ordine alfabetica, pentru a fi usor de identificat.

Pentru fiecare greseala (de ortoepie, de ortografie, de stil sau de vocabular) semnalata cu rosu, am indicat forma corecta, in verde, insotind exemplele cu explicatii acolo unde am considerat necesar.

Dispunerea in pagina si indicatorii cromatici fac acest ghid foarte usor de consultat, iar explicatiile sunt gandite in asa fel incat sa fie accesibile unui public cat mai larg.

Cele peste 200 de exercitii de la finalul cartii, organizate in 30 de fise de lucru, sunt menite sa formeze si sa consolideze abilitati de comunicare in limba romana literara.

Nu am oferit rezolvarile fiselor, solutiile putandu-se gasi relativ usor, daca se citeste cu atentie prima parte a cartii.

Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1213 sec