Petre Simion - Matematica clasa a XI-a M2. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative, modele pentru teza - Editie 2016

Petre Simion - Matematica clasa a XI-a M2. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative, modele pentru teza - Editie 2016
-10%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Categoria: Matematica
Preț: 17,09 lei
18,99 lei (-10,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica clasa a XI-a M2. Breviar teoretic cu exercitii si probleme propuse si rezolvate, teste de evaluare, teste sumative, modele pentru teza.
 
Petre Simion
 
Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA

Lucrarea se adreseaza elevilor din clasa a XI-a, filiera teoretica M2, urmarind pas cu pas, pe unitati didactice, continuturile care trebuie asimilate de catre elevi in conformitate cu cerintele curriculumului diferentiat pentru aceasta filiera.

Fiecare unitate didactica prezinta o informare teoretica a continuturilor, urmand ca invatarea sa fie centrata pe formarea de competente, gradat, prin exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor, exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor si exercitii si probleme pentru performanta.

Testele de evaluare se doresc, prin feedback, a fi o certificare a ceea ce a insusit elevul din unitatea didactica sau din grupul de unitati didactice la care se refera.

Lucrarea se constituie intr-un instrument de armonizare a relatiilor elev-matematica si elev-profesor, in demersul acestora de a fi campioni la Scoala Mintii.

IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE

Nr. de pagini: 256
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2825 sec