Petrila Dora, Medicina si asasinatul politic

Petrila Dora, Medicina si asasinatul politic
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ultima zi de inchisoare, ultima zi din viata disidentului... Inginerul a fost scos din celula si dus la ancheta pe care o efectua securistul, care-l batea intotdeauna ore in sir.
Cand tortionarul a decis ca era "destul" pe ziua aceea, bietul inginer a fost transpoprtat inapoi in celula intr-o patura pentru ca nu se mai putea tine pe picioare.
De data asta starea lui era foarte grava. Avea dureri cumplite si versa sange. Desi prezenta risc vital, nu a beneficiat de ingrijiri medicale de urgenta, nu afost dus la spitalul penitenciar, nu l-a vazut  niciun medic, a murit in plina hemoragie fara a i se acorda o minima ingrijire medicala. Situatia grava medicala in care a decedat detinutul se numeste" refuz de a se acorda tratament medical unui bolnav cu risc vital" si constituie infractiunea numita" tratament inuman" aplicat unui bolnav grav. Este o incalcare gravisima a legii, care poate fi judecata si penalizata oricand dupa decesul unei persoane intr-o astfel de conditie, indiferent de cati ani au trecut de la savarsirea ei. Cum am mai mentionat, din cauza gravitatii ei, infractinea este imprescriptibila conform legilor interne si internationale.>


Nr. de pagini: 376
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1018 sec