Piata Rosie
22,95 lei
27,00 lei (-15%)

Piata Rosie

Piata Rosie
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza Diversa
Preț: 22,95 lei
27,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Piata Rosie de Dominique Fernandez. DOMINIQUE FERNANDEZ, membru al Academiei Franceze, este un bun cunoscator si admirator al literaturii ruse, dar si al sufletului poporului rus. De altfel, este apreciat ca„cel mai rus dintre scriitorii nostri francezi“. Asa se explica vastele sale cunostinte despre istoria, geografia, arta si cultura acestei tari.
Romanul de fata prezinta societatea rusa dupa caderea comunismului. Totul se imparte si se opune: cei doi francezi, pictorul Raoul si sora sa, si cei doi rusi, Irina– detinatoarea unei galerii de arta si fratele sau mai tânar, Ermolai; barbatii si femeile; barbatii intre ei si femeile intre ele; cinismul Occidentului si visul idealist al Rusiei; Moscova cea moderna si eternul Sankt Petersburg.
Piata Rosie este o carte despre care constati ca e buna pe masura ce o citesti. Nu cu sufletul la gura, ci cu un interes crescand. Este o carte ce va imbogati orice cititor, in care intriga si drama iau nastere din intalnirea dintre doua civilizatii, doua culturi, doua sensibilitati...Nr. de pagini: 328
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Rosie, Piata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1149 sec