Pilar Sordo - Lectii de seductie. O reflectie profunda, din perspectiva celei mai intime fatete personale

Pilar Sordo - Lectii de seductie. O reflectie profunda, din perspectiva celei mai intime fatete personale
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Iubire & sex
Preț: 18,70 lei
22,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lectiile de seductie, in numar de 12 si asociate lunilor anului, relanseaza fantezia, dar nu ca pe ceva sordid sau murdar, cum se intampla de multe ori, ci ca pe ceva pozitiv, curat; o vedem, mai degraba, legata de seductie sau de reanimarea propriei lumi interioare, pe care o proiecteaza, in acelasi timp, catre ceilalti. Seductia nu are doar o finalitate sexuala. O femeie seduce pentru a fi simpatica, pentru a se simti atragatoare sau pentru a putea captiva atentia celor din jur si a se afirma ca lider in relatiile sale de serviciu.
 
Un lider trebuie sa fie seducator; de aceea, conceptul de seductie aplicat in aceasta carte implica, in plus, capacitatea de a-l invalui pe celalalt sau pe tine insuti cu aripile unui inger, cu o aura, cu o energie speciala care se poate manifesta in chip firesc, desi, in cea mai mare parte, se invata.

Anglica Lambru (traducator):„Pilar Sordo largeste campul de semnificatii al conceptului de seductie, aplicandu-l majoritatii situatiilor cu care ne confruntam in viata de zi cu zi. Cartea reinterpreteaza mitul pasiv al asteptarii jumatatii de portocala aratand ca numai o portocala intreaga (o fiinta intreaga si sigura pe ea) poate aspira la intalnirea cu o alta portocala cat mai completa.”


Traducator: Angelica Lambru
Anul aparitiei: 2015   
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 120

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1260 sec