Pisica Patrata
47,41 lei
49,90 lei (-4,99%)

Pisica Patrata

Pisica Patrata
-5%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 47,41 lei
49,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pisica Patrata este primul album de street art romanesc, aparut in editie limitata la Editura Vellant. Prezentand o serie de lucrari ale street artistului Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul de Pisica Patrata, albumul aduna laolalta mostre ale trecerii pisicii patrate prin Bucuresti, Constanta sau Chisinau si ii ofera cititorului ocazia de a (re)vedea si lucrari care nu se mai regasesc„pe teren”.
O forma de luare in stapanire a spatiului urban, prin resemnificarea acestuia cu ajutorul spray-ului, a colajelor si a vopselei, lucrarile din Pisica Patrata arata o alta fata a oraselor pe care credeam ca le cunoastem.„Eu vreau sa infrumusetez orasul, nu sa-l vandalizez”, spunea intr-un interviu autorul volumului. Iar fotografiile incluse in acest album demonstreaza ca orice colt abandonat, nefolosit si golit de sens al orasului poate fi„salvat” de la monotonie prin transformarea sa intr-un reper  urban cu o identitate desenata.
O interventie salvatoare si reparatorie in spatiul public, personajul pisica patrata a devenit emblematic pentru street art-ul bucurestean. Cap patrat, dinti ascutiti, fata  vesela ori furioasa, trista, vag incomodata, inghesuita– pisica patrata poate fi admirata de-acum incolo nu numai in oras, ci si in biblioteca.
 

Numar de pagini: 122
Anul aparitiei: 2010
Paperback, ilustratii color
Vezi și alte cărți: Pisica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1306 sec