Pivnite de vinuri - Colectia - Mesterul Priceput

Pivnite de vinuri - Colectia - Mesterul Priceput
-25%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Despre vie si vin s-au scris mai multe carti, dar despre crame si pivnite s-au scris foarte putine. Crama si pivnita asigura mediul adecvat pentru transformarea strugurilor in vin, pentru maturarea si invechirea acestuia, etape esentiale care determina calitatea si integritatea vinului.

Cartea de fata analizeaza in detaliu, din punct de vedere constructiv, materialele si solutiile aplicate de-a lungul timpului in construirea pivnitelor de vinuri, cititorul putand sa constientizeze, prin lectura acestei carti, lungul drum parcurs de la calcarea strugurilor - procedeu cunoscut inca din antichitate - pana la complexele vinicole moderne din prezent.

Pivnite de vinuri se adreseaza tuturor celor care doresc sa cunoasca vinul in toata complexitatea lui, producatorilor de vin, dar si studentilor si cadrelor didactice care studiaza acest domeniu, cartea constituind un indrumar util pentru cei care intentioneaza sa-si construiasca o crama sau o pivnita de vinuri ori doresc sa modernizeze asemenea spatii.Nr. de pagini: 99
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3165 sec