Pompierii si interventia lor in situatiile de urgenta. Mic dictionar Roman-Francez / Francez-Roman de termen de specialitate

Pompierii si interventia lor in situatiile de urgenta. Mic dictionar Roman-Francez /  Francez-Roman de termen de specialitate
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Intensiv
Preț: 23,16 lei
27,25 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata este un Mic dictionar roman - francez / francez - roman de termeni de specialitate din domeniul situatiilor de urgenta care se adreseaza in special studentilor din cadrul Facultatii de Pompieri, dar si angajatilor din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta si nu in ultimul rand tuturor celor care doresc sa-si apofundeze cunostintele de limba franceza cu termeni de specialitate din acest domeniu.

Pentru realizarea acestui dictionar am selectat atat termeni si expresii terminologice reprezentative din domeniile: militar, medical, constructii de masini, etc., dar si cuvinte uzuale folosite in diverse situatii de comunicare, datorita faptului ca prin prisma meseriei lor pompierii se confrunta zilnic cu o gama larga de operatiuni de salvare: prevenirea si stingerea de incendii, salvarea oamenilor si a bunurilor materiale in caz de inundatii, cutremure sau alte calamitati naturale, deblocarea victimelor din autovehicule accidentate sau imobile avariate, etc.

Prin modul de elaborare si de prezentare, acest dictionar este de asemenea un instrument de lucru pentru studenti, ajutandu-i in pregatirea seminariilor, examenelor de an si de pre-licenta la limba franceza.

Autoarea


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 262

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1272 sec