Pot face acest lucru. Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata

Pot face acest lucru. Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

În aceasta carte concisa, dar extrem de densa, autoarea de bestselleruri Louise L. Hayîti demonstreaza ca„tu poti face orice”, caîti poti schimba siîmbunatati practic toate aspectele vietii, prinîntelegerea si aplicarea corecta a afirmatiilor pozitive.

        Louise explicaîn carte ca toate gândurile tale si toate cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Cu fiecare gând pe careîl emiti si cu fiecare cuvânt pe careîl rostesti, tuîti creezi practic viata. Convingerile tale nu sunt altceva decât tipare si obisnuinte mentale pe care le-aiînvatatîn marea lor majoritate pe vremea când erai copil. Multe dintre ele te ajutaîn mod real, dar alteleîti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. De aceea, tu trebuie sa devii atent la gândurile tale, pentru a le putea elimina pe cele careîti creeaza experiente nedorite.

        Louise oferaîn carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum sanatatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca vei aplica aceste afirmatii, vei constata ca ele reprezinta solutii care pot rezolva orice problema cu care te confrunti.

        La sfârsitul lecturii acestei carti, tu vei putea afirma cu toata certitudinea:„Da, pot sa fac acest lucru”, stiind ca teîndrepti catre viata minunata pe care o meriti. 


 Numarul de pagini: 110 full-color
 Formatulîn cm. (l x L): 14, 5 x 16, 5
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2584 sec