Poti face si singur. Renovarea caselor reparatii, modernizari, renovari, amenajari

Poti face si singur. Renovarea caselor reparatii, modernizari, renovari, amenajari
PRP: 19,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,58 lei
Diferență: 3,42 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Renovarea caselor. Indrumar pentru cei care construiesc singuri

Aceasta carte descrie in detaliu atat prin cuvinte cat si prin poze, procese de tratament corespunzatoare si ecologice pentru materialele vechi de constructie.

Atunci cand vine vorba de o renovare rentabila, respectiv despre o reabilitare, va puteti da seama care dintre obiectivele de constructii isi au rostul si care dintre acestea se pot realiza pe cont propriu.

Volumul de fata cuprinde informatii referitoare la materialele de constructii, capitolele de lucrari si o evaluare detaliata a costurilor.

Dr. Ing. Gottfried Haefele, n. 1 952, absolvent al Facultatii de Arhitectura din Stuttgart, lucreaza pe cont propriu din 1 980 si se ocupa, in afara de tratara materialelor vechi de constructii, in special, si cu metode de constructie specializate, cu ^costuri rezonabile, luand in considerare si aspectele ecologice.

Incepand cu 1 983 infiinteaza un birou de arhitectura in Tubingen in colaborare cu Wolfgang Oed. Castigator al diverselor premii din domeniul de arhitectura si alte distinctii pentru constructiile noi si proiecte de renovare.


Dr. Ing. Wolfgang Oed, n. 1 934, absolvent al Facultatii de Arhitectura din Stuttgart, lucreaza independent din 1 970 in domeniile reabilitarii caselor vechi si repararii pieselor vechi de constructii. Armonia dintre formele arhitecturale vechi si cele noi joaca un rol esential si reprezinta o baza a teoriei arhitecturii.

Incepand cu 1983 are un birou de arhitectura in colaborare cu Gottfried Haefele. Diferite premii pentru arhitectura si distinctii pentru constructii noi si proiecte de renovare.

Dr. Ing. Ludwig Sabel, n. 1951, absolvent al Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Trier, Stuttgart si Lawrence, SUA se ocupa de constructiile de locuinte si in tarile in curs de dezvoltare.

A lucrat timp de mai multi ani ca arhitect in cadrul unui birou de proiectare, in 1985 - infiinteaza un birou propriu in Kusterdingen (langa Tubingen), avand ca scop principal constructiile ecologice. Consilier in domeniul energetic pentru biroul central de consiliere a consumatorilor din landul Baden-Wurttemberg; lector si profesor.

Lucrari de specialitate publicate in reviste de specialitate.

Renovarea caselor - indrumar pentru cei care construiesc singuri

Cladirile vechi - fie ca sunt constructii de paianta din zona rurala, case pentru mai multe familii de la fin-de-siecle sau case pentru o singura familie din anii '50 sau '60 - toate au problemele lor caracteristice atunci cand vine vorba sa corespunda cerintelor pentru locuit si standardelor actuale de constructie!

Aceasta carte descrie in detaliu atat prin cuvinte, cat si prin poze, procese de tratament corespunzatoare si ecologice pentru materialele vechi de constructie.

Atunci cand vine vorba de o renovare rentabila, respectiv despre o reabilitare, va puteti da seama care dintre obiectivele de constructii isi au rostul si care dintre acestea se pot realiza pe cont propriu.

Volumul de fata cuprinde informatii referitoare la materialele de constructii, capitolele de lucrari si o evaluare detaliata a costurilor.


 1. Reparatii
 2. Modernizari
 3. Renovari
 4. Amenajari ecologice


Cuprins:

1. Probleme fundamentale
2. Proiectarea, planificarea, executia constructiei
3. Temperaturile din incaperi
4. Aprovizionarea cu caldura
5. Materiale de constructii
6. Fundatii
7. Peretii exteriori si fatada
8. Acoperisuri
9. Plansee
10. Dusumele si scari
11. Pereti interiori si usi ale incaperilor
12. Geamuri si usi exterioare din lemn
13. Constructia si renovarea bailor
14. Utilitati
15. Tratarea suprafetelor
16. Substante toxice din aerul incaperilor
Bibliografie


Autori: Gottfrien Haefele, Wolfgang Oed, Ludwing Sabel
Nr. de pagini: 278
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0621 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.