Povestile unui domn din Bucuresti. Dinu Roco (Victoria Dragu Dimitriu)

Povestile unui domn din Bucuresti. Dinu Roco (Victoria Dragu Dimitriu)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Proza diversa
Preț: 22,95 lei
27,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Povestile unui domn din Bucuresti. Dinu Roco. Cartea este povestea lui Dinu Roco, avocat si ziarist, aflat astazi la varsta patriarhilor (95 de ani). Indragostita de Bucuresti ca si insotitorul ei, Victoria Dragu Dimitriu va parcurge pentru dumneavoastra un oras fascinant, frumos, animat, calm si mai ales civilizat, pe care cu greu l-ati mai recunoaste astazi.

Victoria Dragu Dimitriu este autoarea altor trei volume aparute in colectia Planeta Bucuresti a editurii Vremea. Farmecul si spontaneitatea povestirilor si, nu in ultimul rand, dragostea care transpare din ele fata de orasul Bucuresti, fata de casele, de locuitorii si de istoria cetatii, fac din aceste carti o lectura irezistibila.

 "Scriitoarea Victoria Dragu Dimitriu, care a realizat timp de patru decenii emisiuni culturale la postul national de Radio, intruneste calitati rare azi: o cultura temeinica imbogatita mereu prin documentare, o curiozitate reala pentru interlocutor, pus in valoare cu o modestie si caldura umana, o comprehensiune, sensibilitate, capacitate de uimire si entuziasm - proprii artistilor veritabili. Emisiunile ei trezeau empatie, te transformau in participant, in special lungile serii cu genericul Bucuresti, istorii scrise si nescrise si Arhipelagul Bucuresti." (Adriana Bittel)

Nr. de pagini : 248
Anul aparitiei : 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1299 sec