Povestiri despre Kundalini
36,90 lei
45,00 lei (-18%)

Povestiri despre Kundalini

Povestiri despre Kundalini
-18%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 36,90 lei
45,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Povestiri despre Kundalini este o calatorie exceptionala si fascinanta in profunzimile mintii, sufletului si realitatilor ascunse care definesc lumea noastra. Richard Saunder are darul de a merge dincolo de aparente, de a se aventura in zone pe care cei mai multi dintre noi nu le observam si in care nu avem curajul sa patrundem. Este o cale captivanta care trebuie explorata de catre oricine aspira sa descopere secretele aflate dincolo de viata si lumea oamenilor, adica sa aiba acces la informatii necunoscute.

 
Ce se intampla cand Kundalini se trezeste... ?

          
       De-a lungul unei aventuri inflacarate ce se desfasoara in paginile acestei carti, Dr. Richard Sauder detaliaza episoade personale de trezire spirituala spontana si activare a chakrelor, calatorii extracorporale, intalniri cu misterioase puteri guvernamentale, observari neechivoce de OZN-uri pe timp de zi, momente importante din cele doua condamnari la inchisoare (motivul condamnarilor fiind faptul ca a manifestat civic si nonviolent impotriva inarmarii nucleare in timpul mandatului lui Reagan) si cercetari provocatoare despre dedesubturile oculte ale programului spatial al Statelor Unite.

 

       Latura inovatoare a cartii se concentreaza pe reproducerea si comentarea unor patente reale ce apartin SUA, acordate pentru tehnologii care fac posibila manipularea de la distanta a mintii si a gandirii (dispozitive psihotronice). Tratarea acestui subiect de catre Sauder este atat de convingatoare incat acum, pe langa disfunctiile lobului temporal si psihoza, la cauzele posibile ale vocilor pe care oamenii le aud in cap trebuie adaugate si echipamentele electronice folosite de SUA.

 

      „Povestiri despre kundalini cuprinde relatarea insufletitoare a experientelor psihice ale unui om. Stilul narativ inflacarat al lui Richard Sauder atrage cititorul direct in miezul evenimentelor. Este imposibil sa lasi din mana aceasta carte. In acelasi timp, este o descriere pasionante a unei calatorii metafizice remarcabile.” SHELLEY THOMSON, Presedinte al Societatii Tesla din San Francisco.

 
        „Coloana mea vertebrala a fost incarcata brusc cu valuri de electricitate ce trosnea si parea sa aiba 50 000 de volti, electricitate care a urcat pe sira spinarii cu un urlet asurzitor si, dupa ce a format un arc, mi-a iesit prin craniu… chakra inimii mele a fost activata cu putere si puteam sa vad totul in jur fara niciun impediment fizic… nu cu ochii mei fizici… sau cu asa-numitul al treilea ochi… ci cu inima mea.” (extras din carte)


Coperti: Mediaprint 350 g/mp, plastifiat mat, lacuire selectiva
Interior: Hartie volumetrica 60g/mp
Format: 16,5 x 24 cm
Numar de pagini: 228

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

14,28 lei
16,80 lei (-15%)
Created in 0.1161 sec