Pozitii Sexuale Secrete

Pozitii Sexuale Secrete
-10%
Editura:
Pagini: 112
Categoria: Iubire & sex
Preț: 17,91 lei
19,90 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Pozitii Sexuale Secrete.

PESTE O SUTA DE ILUSTRATII EROTICE INNOBILEAZA ACEST GHID DETALIAT AL PLACERII SEXUALE, CONCEPUT PE BAZA INTELEPCIUNII ANTICE A CIVILIZATIEI ORIENTALE

Acest compendiul bogat si savuros ilustrat, scris de celebrul autor al Masajului erotic, va va purta intr o calatorie extraordinara in care va vor fi prezentate in detaliu practicile sexuale de a lungul epocilor.

Inspirandu-se dintr o varietate de culturi si epoci istorice, Pozitii sexuale secrete va ofera metode care inlesnesc accesul la senzatii si simtaminte nedescoperite sau uitate, pentru a ajunge la o sexualitate mai profunda si mai plina de placeri.

Splendidele ilustratii ale cartii prezinta metode si pozitii sexuale specifice atat amantilor moderni, cat si celor din antichitate, si va invita sa traiti o noua dimensiune a placerii fizice si mentale. Valorificand intelepciunea sexuala din surse diverse precum Kama Sutra, Cantarea Cantarilor si Ishimpo, Pozitii sexuale secrete se constituie intr o calatorie fara precedent prin diferitele epoci ale sexualitatii, totul fiind descris intr o maniera accesibila cuplurilor din vremurile noastre.

KENNETH RAY STUBBS, PH.D., este autorul mai multor lucrari de mare succes despre sexualitatea tantrica, printre care si Masajul erotic, care s-a vandut in peste 300000 de exemplare. Maseur licentiat, autorul a studiat o gama larga de abordari occidentale si orientale ale sexualitatii si a predat numeroase cursuri despre senzualitate si sexualitate. Locuieste in Tucson.

KYLE SPENCER este o graficiana ale carei lucrari au aparut in Tantra: The Magazine, in Ecstasy Journal si in alte publicatii. Locuieste in zona Golfului San Francisco.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4296 sec