PR cu buget restrans - Strategii rentabile, necostisitoare sau gratuite, prin care sa iesi in evidenta

PR cu buget restrans - Strategii rentabile, necostisitoare sau gratuite, prin care sa iesi in evidenta
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Bussines
Preț: 51,00 lei
60,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

PR cu buget restrans PR cu buget restrans.  Strategii rentabile, necostisitoare sau gratuite, prin care sa iesi in evidenta
Managerii se confrunta din ce in ce mai mult cu situatia in care notorietatea brandului sau a companiei pe care o reprezinta trebuie dezvoltata si pe alte cai in afara de advertisingul traditional.

Iata de ce iti propunem o lucrare care iti arata cum functioneaza PR-ul, indiferent ca lucrezi cu o firma de PR, ai un departament de PR, un singur angajat care sa se ocupe de relatiile publice sau o faci chiar tu.

Problemele abordate in aceasta carte sunt in principal de natura practica, autorul insistand pe aplicabilitatea lor imediata. Studiile de caz (bazate pe experienta directa a autorului sau a unor reputati specialisti in domeniu) ilustreaza dimensiunile, capacitatea de penetrare si forta relatiilor publice. Si, cel mai important, vei sti ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faciîn lumea PR-ului.

Lucrarea se adreseaza atat celor care lucreaza propriu-zis in PR, cat si firmelor care apeleaza la asemenea servicii specializate si care vor sti ce anume sa ceara si cum sa obtina rezultate de exceptie, pentru care vor plati sume de bani mult mai mici.


Despre autor

LEONARD SAFFIR este un reputat specialistîn relatii publice si jurnalism, castigatorul mai multor premii in domeniu, cu o cariera extinsa si in zona publicisticii, televiziunii si politicii.

Nr. de pagini: 352
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1627 sec