Practica ezoterica. Meditatii si exercitii crestine

Practica ezoterica. Meditatii si exercitii crestine
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Ezoteric
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ne face mare placere sa punem aceasta carte de exercitii si meditatii in mainile tuturor cautatorilor. Nu este suficient sa ne dedicam studierii cuvintelor si teoriei. Trebuie sa exploram si sa experimentam adancimile interioare ale fiintei noastre, ale vietii si ale creatiei.

Nevoia de a ne afla in prezenta unui Maestru sau dorinta de a ne inconjura cu toate cartile sacre ale lumii, nu sunt diferite de mersul sprijiniti in carje, pentru a inainta. Evolutia lumii inconjuratoare este din ce in ce mai complexa.

Sa ne amintim ca nu exista in vietile noastre o munca care cere un efort mai  mare  decat  cautarea  Adevarului.

Familiarizati-va cu starea corpului vostru material si pastrati-l in buna stare. Aduceti-va corpul psihic (emotional) intr-un schimb sanatos cu corpul mental (rational). Personalitatea voastra prezenta, cu cele trei corpuri, este un vehicul pentru colectarea si distilarea experientei catre edificarea si intregirea Personalitatii voastre Permanente. Trebuie sa incercati sa va acordati personalitatea-curenta cu Personalitatea Permanenta. Cu ajutorul Ingerului Pazitor, Personalitatea Permanenta va impulsioneaza continuu, aratandu-va calea.

Este primordial in munca noastra sa ne straduim sa ne dezvoltam capacitatea pentru:

OBSERVARE– Atentie fara tensiune. Fara abilitatea de a observa si de a va aminti in detaliu ce ati observat, faptul de a fi constienti de, si acordati la, Planul Divin este, in cel mai bun caz, imperfect. Observarea este expresia naturii noastre Divine.

CONCENTRARE– Aceasta este una dintre primele cerinte ale gandirii creative si a vindecarii. Trebuie sa invatati sa va concentrati toate gandurile pe un subiect de contemplatie sau pe un obiect din mana.

VIZUALIZARE– Invatand sa observati atent si sa va concentrati profund, abilitatea de a vizualiza corespunzator, devine mai usoara. Nu exista nimic mai puternic decat gandul, iar vizualizarea este procesul de utilizare a gandului, intr-o maniera constructiva, in scopul expansiunii constiintei si ajutarii celor in nevoie.

INTROSPECTIE– O explorare interioara pentru a-ti descoperi sursele comportamentului emotional si mintal, cu decizia interioara de a-ti structura, constient de sine, personalitatea si subconstientul acesteia. Hotararea de a-ti elibera sinele de limitarile egoismului prin deblocarea„constiintei de lucrarile moarte” (Evrei 9: 14), este indreptarea spre vocea inteleapta si iubitoare a Sufletului.

MEDITATIE –  Limitele  interioare ale introspectiei devin limitele externe ale meditatiei, pe masura ce explorarea se muta dincolo de experienta subiectiva a personalitatii prezente spre oceanul nemarginit al Mintii, catre alinierea cu universalul si eternul.

Caci, din tot ceea ce este universal si etern, nimic nu este mai maret decat iubirea, caci„in iubire nu este frica; ci iubirea desavarsita izgoneste frica” (1 Ioan 4: 18). Iubirea Fiintarii Absolute (Dumnezeu) este in centrul cosmosului si Sursa intregi Creatii. Este aceeasi iubire careia ii datoram Sursa noastra si aceeasi Iubire care salasluieste in inimile noastre.Anul aparitiei: 2012 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Practica ezoterica. Meditatii si exercitii crestine

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1948 sec