Predicile Domnului - vol. 1

Predicile Domnului - vol. 1
ISBN: 973-87383-5-0
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 256
Format: 13.5x20.5cm
Categoria: Religie
Preț: 14,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Predicile Domnului - vol. 1 - Gottfried Mayerhofer. Predicile Domnului.

"Predicile Domnului" lucrare receptată de Gottfried Mayerhofer prin intermediul Cuvântului Interior. Domnul descrie în ea cele 53 de predici anuale, acoperind astfel întregul an ecleziastic.
Lucrarea oferă explicaţii profunde ale unor versete din Noul Testament, precum "Tentarea lui Iisus în pustie", (Matei 4: 1-11); "Transfigurarea lui Iisus / Schimbarea la faţă (Matei 17: 1-13); "Învierea din morţi a lui Christos" (Marcu 16: 1-8); "Sfârşitul timpului" (Matei 24: 15-28), etc. Fiecare predică este precedată de textul corespondent din Noul Testament. Exegeza textului explică semnificaţia spirituală profundă a Cuvântului Divin, care - de cele mai multe ori - le scapă celor mai mulţi dintre oameni.
Epilogul cărţii caracterizează perfect conţinutul acesteia, prin următorul pasaj: "Cuvântul este la fel ca o sămânţă de muştar - atunci când încolţeşte, din el se naşte o plantă, cu rădăcini, tulpină, frunze şi flori, care produc apoi fructe. Cu cât planta creşte mai mult, cu atât mai mari sunt minunile pe care le produce. Cu cât veţi progresa şi voi în domeniul cunoaşterii, cu atât mai mari vor fi minunile pe care această cunoaştere le va produce în voi". în aceste vremuri de mari încercări, avem cu toţii nevoie de o sursă de alinare, şi nicăieri nu vom putea găsi o alinare mai profundă ca în Cuvintele lui Iisus Christos.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1547 sec