Premiul – despre petrol, bani şi putere - 2 volume

Premiul – despre petrol, bani şi putere - 2 volume
PRP: 150,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 135,00 lei
Diferență: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 752 + 720
Format: 13 cm x 21cm

DESCRIERE

Premiul – despre petrol, bani şi putere - 2 volume - Daniel Yergin.


Premiul - despre petrol, bani şi putere relatează istoria panoramică a petrolului, lupta pentru bogăţie şi putere care a înconjurat întotdeauna petrolul. Această bătălie a zdruncinat economia mondială, a dictat rezultatul războaielor şi a transformat destinul oamenilor şi al naţiunilor. Cartea reprezintă în egală măsură o istorie a secolului al XX-lea, cât şi a industriei petrolului în sine. Tabloul acestei istorii este enorm: începe de la forarea primului puţ în Pennsylvania, se desfăşoară de-a lungul a două Războaie Mondiale şi se încheie cu invazia irakiană a Kuweitului şi Operaţiunea Furtună în Deşert.
„Distribuţia cuprinde de la infractori şi pungaşi până la magnaţi ai petrolului şi de la Winston Churchill şi Ibn Saud la George Bush şi Saddam Hussein. O lucrare de căpătâi în ceea ce priveşte petrolul şi o contribuţie majoră la înţelegerea secolului nostru, Premiul - despre petrol, bani şi putere este o carte de o extraordinară amploare, de o mare importanţă şi de o emoţie care te ţintuieşte.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0629 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.