Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna - Traditii si obiceiuri de sarbatori

Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna - Traditii si obiceiuri de sarbatori
-35%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Gastronomie
Preț: 6,50 lei
10,00 lei (-35%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna. Din cuprins:
Traditii si obiceiuri de Sarbatori;
Taierea porcului;
Meniuri pentru masa de Revelion;
Preparate din carne de porc;
Meniuri din carne de pasare;
Salate si sosuri;
Retete cu peste;
Preparate din vanat;
Dulciuri si bauturi

Printre retetele incluse veti regasi si: caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer, mistret, purcel umplut, rata cu masline, salata"Boeuf", sangerete, slanina, varza a la Cluj, Toba, tort, vin fiert, cocteiluri cu alcool si fara alcool, crema de cacao sau cafea etc.

Nr. de pagini : 144
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1143 sec