Prietenie cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit. Continuarea dialogului inceput in Conversatii cu Dumnezeu

Prietenie cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit. Continuarea dialogului inceput in Conversatii cu Dumnezeu
-15%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Religie
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Iar acum inveti ceea ce ti-am spus inainte: ca relatia ta cu Dumnezeu nu difera de relatia ta cu ceilalti.
Si relatiile cu ceilalti oameni incep printr-o conversatie. Daca aceasta conversatie se desfasoara bine, deveniti prieteni. Daca prietenia se desfasoara bine, traiti experienta adevaratei Unimi. Aceasta este ceea ce doresc toate sufletele unul de la celalalt. Aceasta cauta toate sufletele in Mine.

Ideea aflata la baza acestei carti era de a va arata cum sa dezvoltati o asemenea prietenie, dupa ce ati purtat o conversatie. In cele trei carti dinaintea acesteia [Conversaţii cu Dumnezeu– n. ed.], voi ati purtat o conversatie. Acum e momentul sa aveti o prietenie.

Cu toate acestea, imi pare rau sa-ti spun ca multi oameni nu vor sa parcurga primul pas in relatia lor cu Mine. Le este imposibil sa creada ca Eu as putea purta o conversatie reala cu ei si isi limiteaza experienta legata de Mine la o relatie intr-o singura directie– ceea ce majoritatea numesc rugaciune. Ei Imi vorbesc, dar nu vorbesc cu Mine. Unii dintre cei care Imi vorbesc au o credinta uriasa ca Eu le aud cuvintele. Dar nici macar ei nu se asteapta sa le auda pe ale Mele. Asa ca ei cauta semne. Ei spun:«Dumnezeule, da-mi un semn.» Dar cand le dau un semn in modul cel mai obisnuit pe care si l-ar putea imagina, folosind chiar limba pe care o vorbesc, Ma neaga. Si adevar va spun Eu voua: unii dintre voi Ma vor negaîn continuare. Nu veti nega numai faptul ca acesta este un semn, veti nega si faptul ca e macar posibil sa primiti un asemenea semn.

Si va mai spun: nimic nu este imposibil in lumea lui Dumnezeu. Nu am incetat de a va vorbi direct si nu voi inceta niciodata de a o face.“


Anul aparitiei: 2016
Format: 14X20 cm
Nr. pagini: 397

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2373 sec