Primele 90 de zile. Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel

Primele 90 de zile. Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Bussines
Preț: 26,20 lei
32,75 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes. Ceea ce au descoperit oamenii de stiinta si cum puteti sa folositi aceste descoperiri de la Editura Curtea Veche. In calitate de profesor de management la IMD Lausanne, Michael Watkins formeaza viitorii directori de companii, predându-le cursuri specifice de management organizational si dezvoltare. De-a lungul timpului a oferit consultanta unei arii extinse de categorii de lideri— de la cei dinîntreprinderi mici si mijlocii pâna la cei care lucreazãîn corporatii multinationale.

A fost profesor la Kennedy School of Government din cadrul Harvardului, iar din 1996 predã cursuri de leadership si negociere la Harvard Business School.

Este coautor a peste 10 carti despre leadership si negociereîn afaceri, printre care Shaping the Game: The New Leader's Guide to Effective Negociating. Pe lânga cartile sale despre management si leadership, Watkins a analizat si a scris articole despre securitatea internationala si negociereîn comertul international.

„Aceasta carte este harta managerilor pe drumul pentru preluarea conducerii in primele 90 de zile la un nou loc de muncã.”
Michael Watkins

Specializat in formarea liderilor, Michael Watkins pleaca de la premisa ca primele 90 de zile sunt esentiale in trasarea directiei de actiune a noului sef numit. Esec sau avant? Infrangere sau succes? Totul depinde de cum va concentrati energia si de cum va trasati planul personal de dezvoltareîn aceste prime  90 de zile. Printre elementele-cheie ale transformarii perioadei de tranzitieîntr-un succes deplin se numara: cunoastereaîn detaliu a noii organizatii sau a noului domeniu pe careîl coordonati; stabilirea unei relatii oneste si echilibrate atât cu superiorul ierarhic, cât si cu subordonatii directi; formarea coalitiilorîn interiorul si mai alesîn afara departamentului coordonat.

Primele 90 de zileîntr-o noua pozitie de conducere reprezinta intervalul optim pentru a analiza situatia, a pune la punct o strategie de actiune si a evalua potentialul colegilor si al partenerilor dumneavoastrã. Acestea sunt zileleîn care va delimitati terenul, va edificati asupra lacunelor de comunicare siîncercati sa gasiti solutiile optime pentru reusita.

Un adevarat izvor de inspiratie pentru depasirea cu succes a unei perioade dificile si esentiale din cariera unui sef, cartea este extrem de apreciataîn domeniu, mai ales pentru ca propune cai logice de ocupare a unei pozitii, de asumare si constientizare a noului rol, de construire a unei strategii de lucru, de trasare a viitorului companiei, dar mai ales de asigurare a continuitatii.Titlu original:  THE FIRST 90 DAYS - Critical Success Strategies for New Leaders at All Levels
Numar pagini: 236 / Format: 15×23, 5 cm
Traducator: Mihaela Stan

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1419 sec