Primele mele lecturi. Culegere de texte literare pentru ciclul primar

Primele mele lecturi. Culegere de texte literare pentru ciclul primar
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Primele mele lectur de David Gabriela. Aparitia unei carti este totdeauna un eveniment, iar o carte dedicata copiilor reprezinta o invitatie la joc, la duiosie, la puritate, un bun prilej de retraire a varstei inocentei.
Primele mele lecturi - este o culegere de texte literare care se adreseaza in egala masura elevilor claselor I ? IV, care au nevoie si doresc sa traiasca din plin placerea de a intra in relatie afectiva cu scriitorii si cu lumea bogata a eroilor creati de acestia, precum si cadrelor didactice care stiu ca lectura ofera elevilor posibilitatea de a-si investiga propriul univers de cunoastere, de a-si implini nazuinte si aspiratii.
Cartea vizeaza parcurgerea si intelegerea unor valoroase opere literare ? in proza si lirice, populare si culte ? care sunt atractive, accesibile si inlesnesc intelegerea mesajelor artistice, iar prin initierea si coordonarea de catre invatator sau parinte, cu tact si pasiune in dezlegarea tainelor textelor literare, se cultiva discernamantul critic, se dezvolta atitudini corecte de comportare si relationare cu cei din jur si se formeaza gustul pentru frumos al elevilor.
Textele au fost selectate cu atentie, tinand seama de gradul lor de expresivitate si de particularitatile de varsta ale cititorilor. Ajutand elevul sa se aplece cu rabdare si interes asupra textului literar, speram ca in viata lui prezenta, dar si viitoare, cartea va ocupa un loc meritat.


Am auzit ca ati invatat toate literele din alfabet si stiti sa cititi bine. De aceea m-am gandit ca doriti sa aflati cat mai multe detalii despre personajele indragite de voi si care v-au tinut companie pe tot parcursul anului scolar.
In aceasta carticica veti gasi povestioare scrise special pentru voi, cu ajutorul carora veti descoperi o lume noua cu intamplari hazlii si personaje de la care veti avea cate ceva de invatat.
Faceti-le o surpriza celor dragi! Cititi-le in fiecare seara cate o poveste! Cu siguranta ii veti face fericiti. Iar mie povestiti-mi ce-ati mai aflat.


Autor : David Gabriela, Budau Iulia
Anul aparitiei : 2010
Nr.pagini: 97

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
am fost impresionata
Created in 0.1476 sec