Principiile si practica neurologiei de urgenta. Manual pentru medicii de medicina a urgentelor

Principiile si practica neurologiei de urgenta. Manual pentru medicii de medicina a urgentelor
-8%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Neurologie
Preț: 50,14 lei
54,50 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Principiile si practica neurologiei de urgenta. Manual pentru medicii de medicina a urgentelorAcest manual va ofera experienta bine-cunoscutei echipe editoriale a renumitului manual comprehensiv Emergency Neurology, sub forma unui instrument de referinta usor accesibil la unitatea de primire a urgentelor.
Bazandu-se pe simptome, textul, tabelele si ilustratiile indruma medicul specializat in medicina de urgenta in recunoasterea, disgnosticul si managementul tulburarilor neurologice, atat a celor obisnuite cat si a celor complexe.
Reusind sa integreze conceptele neurologice fundamentale cu realitatile practicii si cu cerintele asistentei de urgenta, la incheiere fiecaruia dintre cele 38 de capitole manualul prezinta algoritmi de management pentru zeci de conditii si cate o lista de"nestemate si capcane" clinice.
Aceasta trecere in revista a celor mai bune practici din neurologia de urgenta furnizeaza informatii clinice succinte si cruciale pentru medicii specializati in medicina de urgenta care diagnoticheaza si manageriaza tulburari neurologice cum ar fi cefaleea, crizele convulsive sau leziunile maduvei spinarii. Punand accentul pe tehnicile eficiente de examinare neurologica, manualul este esential pentru medicii care lucreaza in medicina de urgenta: generalisti, neurologi sau rezidenti.

"Aceasta lucrare va ajuta la demistificarea si simplificarea a ceea ce este de fapt un aspect logic si interesant al cazuisticii Departamentului de medicina de urgenta".

Din cuprins:

Sectiunea I. Examenul neurologic si testarea neurodiagnostica
Sectiunea II. Prezentari neurologice frecvente
Sectiunea III. Conditii neurologice specifice
Sectiunea IV. Traumatismele neurologice
Sectiunea V. Urgentele neurologice pediatrice
Sectiunea VI. Urgentele neurologice legate de sarcina
Sectiunea VII. Neurotoxicologie
Sectiunea VIII. Moartea cerebrala


Index


Numar pagini: 528
Anul aparitiei: 2012
Vezi și alte cărți: Medicina, Urgenta

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1644 sec