Principiul micului pinguin. Suferiti de sindromul supraadaptarii?

Principiul micului pinguin. Suferiti de sindromul supraadaptarii?
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 19,55 lei
23,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata debuteaza cu o povestioara alegorica de ai carei protagonisti– pinguinul Little Boy si foca Big Mouth– se va folosi autorul pentru a-si ilustra principiile dezvoltate.
Denis Doucet, psiholog clinician de peste douazeci de ani, seîntreaba„Suferim oare de incapacitatea de a ne adapta la mediul nostru si la ceilalti? Poate nu, raspunde el. Poate suntem prizonierii unei logici absurde. Poate ne pierdem timpul adaptindu-ne la ce eîn jurul nostru,în loc sa facem ceva ca sa schimbam lucrurile”. In continuare, el expune o serie de remediiîn vederea eliminarii relelor cauzate de manipularile exterioare individului.
O lucrare foarte interesanta, inteligent scrisa, la un nivel intelectual elevat, cu o participare plina de umor si de sarcasm a scriitorului. Unîndreptar de viata, o invitatie la reflectii asupra mediului ce actioneaza asupra noastra– fiecare dintre noi fiindîntr-o masura Little Boy, atras de dobindirea unor bunuri materiale valabile azi, dar care se devalorizeaza miine.


Nr. pag:160
Anul aparitiei:2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1250 sec