Probleme de aritmetica pentru parinti si copii. Probleme de miscare

Probleme de aritmetica pentru parinti si copii. Probleme de miscare
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Matematica
Preț: 16,07 lei
18,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

PREFATA

Abordand tematica anuntata in titlu, lucrarea se adreseaza in egala masura invatatorilor, profesorilor, elevilor claselor II - VIII (in special ), precum si parintilor acestora, care doresc sa-si ajute copiii in insusirea matematicii.
Este cunoscut faptul ca problemele de miscare ii ajuta pe elevi sa-si dezvolte creativitatea, multe dintre aceste probleme avand un grad de dificultate foarte ridicat si nu putine au fost concursurile de matematica ale elevilor in care astfel de probleme au fost date spre rezolvare.
Problemele de miscare sunt date elevilor de la o varsta scolara foarte mica, incepand cu clasa a II-a si se continua pe intreaga durata, atat a ciclului primar cat si a ciclului gimnazial cu o frecventa foarte mare, pentru ca ele sunt probleme de referinta in multe capitole de aritmetica sau de algebra, care se studiaza in matematica de gimnaziu.
In prima parte a lucrarii se incearca sa se faca o clasificare a problemelor de miscare, se dau exemple cu privire la modul in care se rezolva problemele, un accent deosebit punandu-se pe caile de rezolvare aritmetice, dat fiind faptul ca pentru rezolvarea acestor probleme, putem folosi oricare din metodele de rezolvare a problemelor de aritmetica (metoda figurativa, metoda comparatiei, metoda mersului invers, metoda falsei ipoteze sau combinatii Intre aceste metode).
In partea a doua a lucrarii sunt propuse un mare numar de probleme de miscare, carora li se dau raspunsuri, indicatii de rezolvare si la marea lor majoritate solutii complete.
Ori de cate ori s-a stiut autorul unei probleme, numele acestuia a fost specificat imediat dupa enunt.
Lucrarea fiind perfectibila, orice observatie utila este bine venita.

Autorul

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 126 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Probleme de aritmetica pentru parinti si copii. Probleme de miscare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1280 sec