Procedura penala. 1000 teste grila pentru examene( Editia 2)

Procedura penala. 1000 teste grila pentru examene( Editia 2)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Procedura
Preț: 26,32 lei
32,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezenta lucrare inseamna mai mult decat o forma actualizata a primei editii. Ea aduce in primul rand un numar dublu de intrebari; prin urmare, un volum mai mare de informatii de acoperit si verificat.


   
In acelasi timp mecanismul de analiza si rezolvare a grilelor nu se limiteaza doar la reproducerea continutului normativ al unei institutii de procedura, ci determina si utilizarea unor rationamente logico-juridice avansate.
Astfel, lucrarea isi pastreaza functionalitatea unui instrument de lucru util pentru consolidarea si actualizarea informatiilor din domeniul dreptului procesual penal, reprezentand totodata si o buna metoda de familiarizare cu una din cele mai utilizate metode de examinare– testarea prin intrebari tip grila.
Actualitatea lucrarii este data de folosirea unui material legislativ la zi (aprilie 2012), ce include ultimele modificari si solutii jurisprudentiale consacrate prin deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie de admitere a unor recursuri in interesul legii incidente in materie penala.


Numar pagini:200
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0961 sec